Kinesisk sex på svensk: Ordbog over kinesiske BEEEP udtryk

Skriv en kommentar
Humor / Internettet / Kultur

Jeg beklager. Svenskerne er for seje. Endnu en gang har de bevist, at de er længere fremme i skoene end deres klaphatbeklædte broderfolk. De har Nobel-prisen, elsdyrkød, astronauter, laver biler, jagerfly og har lækre prinsesser et velfungerende kongehus.

Seneste bevis på at, den svenske civilisation, kultur og videnskab endnu en gang har overhalet de selvfede discountdanskeres, er, at svenskerne nu også har fået en kinesisk-svensk-engelsk ordbog over eder, forbandelser og seksuelle udtryk. Endda i den lidt grovere ende af skalaen, end hvad Kaptajn Haddock normalt ville benytte sig af. Så er du advaret.

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.