Servicemeddelelse fra Kinablog: Vi bringer en undskyldning

Skriv en kommentar
Diverse

Lad mig starte med at beklage indholdet af denne besked. Her kommer to undskyldninger.

Den første undskyldning. Jeg har bestemt ikke tænkt mig at belemre læserne af kinablog.dk med personlige meddelelser. Det her er en blog om Kina og ikke en blog om, hvad jeg har fået til morgenmad og hvad jeg lizzom totalt majet går og føler lige nu. Så – som jeg hele tiden har gjort – jeg vil holde mængden af personlige meddelelser på et absolut minimum. Men:

Jeg er ved at flytte til Beijing, hvor jeg skal være korrespondent for Berlingske Tidende. Derfor har der været meget stille på bloggen de seneste uger, for det kræver en del forberedelse, og der er et væld af praktiske detaljer, som man nu engang skal igennem for at kunne flytte teltpælene til Kina. Derfor: Der har været meget stille på det seneste, og det vil jeg gerne undskylde for.

Her på Kinablog.dk’s lille hjørne af internettet kommer der efterhånden cirka 700 unikke brugere om måneden og tallet stiger måned for måned. Det er den samlede redaktion og selskabets bestyrelse jeg godt tilfreds med. Selvfølgelig er det ikke meget i forhold til for eksempel Berlingske.dk‘s ugentlige cirka 225.000 unikke brugere, men det her er jo en noget Kina-nørdet nichehjemmeside, der egentlig kun er lavet som min egen notesbog, så det er aldeles fint.

Derfor er det også ganske irriterende, at jeg her under flytningen ikke har haft tid til at opdatere siden, så tit som den burde være blevet. Men det bliver nok først en gang i januar 2008, at der for alvor kommer fut i bloggeriet igen. Det bliver så til gengæld en ny og forbedret kinablog, der til den tid igen vil have fødderne solidt plantet i en kinesisk hverdag. Så stay tuned.

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.