Tæt på: Masser af sex i Kina, men få orgasmer

Skriv en kommentar
Humor / Hverdag

printable_Graph_400x352.shkl.jpg

Nationalisme, Tibet, vold, ødelæggelse, menneskerettigheder og stramninger her & der. Den seneste tid har vi været meget alvorlige her på Kinablog.dk, så det er tid til at sænke panderynkerne og besøge afdelingen for Sære Nyheder Fra Kina.

En ny undersøgelse fra Durex viser, at 78 procent af kineserne har sex hver uge, men at kun 24 procent får orgasme hver gang.

Meget bedre går det ikke i andre asiatiske lande, hvor Japanerne kun klarer at få orgasme 27 procent af gangene. I Singapore ligger tallet på 36 procent.

Hele 66 procent af de adspurgte i Italien, Spanien og Mexico kommer derimod i mål hver gang. De evigt romantiske franskmænd sniger sig overraskende ind i midten af skalaen med 48 procent orgasmer.

Hvad kan man så bruge det til? Godt spørgsmål. Undersøgelsen siger ikke noget om fordelingen mellem mænd og kvinder, aldersgrupper og så videre. Den siger heller ikke noget om, hvor mange gange om ugen, der er tale om. Samtidig bygger den på 26.000 “online-interviews”, hvad det så end er. Så der er al mulig grund til at tage den med et gran salt.

:: Via Shanghaiist

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.