OL i Beijing: Spar på strømmen så vi kan se OL

Skriv en kommentar
Hverdag / Miljø / OL 2008 Beijing

xinsrc_3220704241528125101965_200x172.shkl.jpg Der er huller i strømmen. Shandong provinsen har ifølge denne artikel kronisk svært ved at forsyne hele provinsen med strøm. Og lige nu står de over for den værste krise i ti år.

Det er især et problem på landet, hvor der for alvor er klumper i elektriciteten. Helt galt gik det den 29. juli, hvor provinsen kun var i stand til at producere en tredjedel af den samlede efterspørgsel.

Derfor opfordrer regeringen nu til, at folk gør hvad de kan for at spare på elektriciteten og sikre el-forsyningen, så man »sikrer at der er folk i hele provinsen kan se åbnings- og afslutningsceremonien og konkurrencer under hele OL.«

:: Billedet er fra denne artikel på Xinhua

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.