OL i Beijing: Nu i Legoklodser

OL og lego.jpg

Den olympiske feber har også ramt Hong Kong Lego User Group. De har brugt 300.000 klodser og 4.500 figuerer til at bygge en model, der hedder Lego Sports City. Hele byen har taget cirka 100 timer at bygge.

Der er fotos her og her.

:: Via Shanghaiist

Skrevet af

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

1 kommentar » Skriv en kommentar

  1. hold kæft hvor er det godt lavet. Det gad jeg selv godt og være med til, jeg elsker lego men det ser bare kanon godt ud. kinerserne kan bare det der.

Skriv et svar

Obligatoriska fält är markerade med en * .


Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>