Kinesisk mad: Fortravlet og fyldt med smagsforstærkere

Skriv en kommentar
Kultur
[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=i8kY1WDnUGI]

Lau Kin-Wai, som jeg ikke har hørt om før, men som efter sigende er en kendt restauratør i Hong Kong, langer i denne video ud efter det kulinariske Kina. Moderne madlavning er fortravlet, og det har ødelagt landets cuisine.

Ud over at bruge tid på madlavningen, bruger Lau Kin-Wai heller ikke smagsforstærkeren MSG, som både kinesere og kinesiske restauranter ellers ynder at hælde over maden. MSG er i øvrigt forbudt i Europa. Derimod bruger han kun naturlige ingredienser.

:: Via Thomas Crampton.

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *