Butikstyveri i Kina: Ansatte fra Wal-Mart tæver kunde til døde

Skriv en kommentar
Dagligvarer / Diverse / Erhverv

20090907_12_450x335.shkl.jpg

ESWN har oversat en artikel fra Pingguo Ribao (蘋果日報 Æble Avis), der fortæller hvordan fem ansatte i en kinesisk Wal-Mart tævede en 37-årig kvinde til døde. De ansatte havde mistænkt hende for butikstyveri.

According to information, the eyewitnesses at the scene did not intervene beyond advising the five to stop. When Yu Xiaochun’s relatives found out and rushed to the scene, she already was lying on the ground and coughing out blood. The relatives called the police even as they got down on their knees to implore the five employees to stop hitting her and rendering medical help instead. The five ignored the pleas of the family and refused to help. When the police showed up, the five fled scene. The relatives put Yu Xiaochun into the police car which sped to the hospital. At the hospital, the doctors told the family that Yu was in critical condition. She passed away on September 2. The police have apprehended the five Wal-Mart employees, two of whom have already been placed under criminal detention.

:: Grafik fra artiklen i Pingguo Ribao

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.