Bonde og asfalt: Fotos fra Indre Mongoliet

Skriv en kommentar
Billeder

Jeg er lige kommet hjem fra en hurtig tur til den nordkinesiske provins Indre Mongoliet (den kan du læse om her på Wikipedia), hvor jeg blandt andet interviewede bondemanden på billedet nedenunder. Sammen med sin hustru boede han, som du kan se på billede to, i et øde landområde langt væk fra både større og mindre byer. Den lange og lige vej endte i øvrigt ret pludseligt. En både fin og effektiv måde at teste en bils bremser og førerens opmærksomhed på.

IMG 6157 500x375 shkl

IMG 6164 500x375 shkl

IMG 6176 2 500x375 shkl

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.