Postkort fra Kina: Slagter og kød på bordet

Skriv en kommentar
Billeder

Kina slagter2

Hverdag i Kina. Ikke nogen stor historie. Blot et mærkeligt og fedt foto, synes jeg, som jeg tog for nogle uger siden, hvor jeg gik rundt i en lille og nedslidt landsby i Guangxi. Ham slagteren her sad ved siden af den mudrede vej – foran lastbiler, æselkærrer, motorcykler og bønder med tunge kurve på ryggen – og solgte sine klumper kød fra et fedtet træbord.

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.