Portræt af kinesere: Li, 10 år

Skriv en kommentar
Hverdag

Li boran

I denne uge får du hver dag et lille og hurtigt portræt af tilfældige kinesere, som jeg har samlet ind i de seneste par måneder. Du kan læse de tidligere portrætter her.

Li Boran, 10 år

Hvem er du?
Der er tre personer, mine forældre og mig, i min familie. Jeg går i mellemskole i femte klasse. Jeg kan godt lide matematik og engelsk.

Hvilken begivenhed ændrede dit liv
Da jeg begyndte i første klasse var der en pige, og vi er siden blevet rigtigt gode veninder. Vi har lavet næsten alting sammen både i skolen og bagefter. Jeg ved ikke, om man kan sige, at det har ændret mit liv, men jeg kan ikke forestille mig mit liv uden hende. Så ville jeg være ensom.

Hvad er din største bekymring?
At komme for sent i skole om morgenen, og at ingen henter mig efter skole. Jeg kan ikke lide at gå alene på gaden uden min far eller mor. Det er okay i dag fordi mine forældre har bedt en ven om at hente mig, fordi de har travlt.

Hvad ønsker du dig?
At mine forældre kan købe et fotoalbum til mig, for jeg har nogle flotte fotografier af min veninde og mig, som jeg vil sætte ind i albummet og gemme for altid.

:: Foto af Jordan Pouille

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.