Kinesisk Eric Cartman: Partimedlem amok i lufthavn

Skriv en kommentar
Hverdag / Politik

Selv Eric Cartman har meget at lære, hvis man sammenligner ham med embedsmændene i etpartistaten Kina. For eksempel kunne Yan Linkun nok lære snothvalpen fra South Park en ting eller to om, hvordan man for alvor opfører sig dårligt og helt urimeligt aggressivt.

Der er utallige eksempler på, hvordan kadrerne i etpartistaten horer med elskerinder, kyler folk i arbejdslejre for småting eller er korrupte og rager millioner til sig på bekostning af almindelige kinesere.

Kadrerne i etpartistaten er også kendt for deres dårlige opførsel, hvor de forventer en priviligeret behandling og ikke vil forveksles med noget så vulgært som almindelige mennesker. Det seneste eksempel kommer fra lufthavnen i Kunming, hvor en vigtigfrands skulle med hans hustru og 10-årige søn ombord på et fly.

Familien kom for sent til gaten, og kunne derfor ikke boarde flyet. Resulatet? Se videoen ovenover på Youtube.

Klippet med ham har – som den slags altid gør i Kina – spredt sig på internettet, og han er nu blevet suspenderet, skriver Shanghai Daily.

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.