Link: Den kidnappede boghandler fra Hong Kong taler ud

Skriv en kommentar
Kultur / Politik

Lam Wing-kee, der er en af de boghandlere, der blev kidnappet af kinesisk politi, er trådt frem og har fortalt om sine otte måneder i kinesisk fangenskab. South China Morning Post har et udskift af hans tale fra pressemødet, som han holdt tidligere på ugen. Ret vild læsning.

Sidste år var jeg i øvrigt forbi en anden af de boghandlere i Hong Kong, der sælger bøger, som er forbudte i Kina og populære blandt for eksempel kinesiske turister, der tager dem med hjem i kufferten.

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.