Voldelig mobning breder sig på kinesiske skoler

Skriv en kommentar
Diverse

201603181029316324

Der er pres på børnene i de kinesiske skoler og konkurrencen er hård. De lærer ikke om kærlighed eller om respekt for deres medmennesker eller omverden, siger eksperter, og samtidig opdrager forældrene dem ikke. Resultatet? En epidemi af voldelig mobning, der går fra psykisk terror til mord. Og det bliver stadig mere udbredt, som jeg skriver om i denne artikel på Politiken. Her ovenover screen dump af en video fra en af de modbydelige sager, som jeg nævner i artiklen.

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.