Projekt om den kinesiske skrivemaskine på Kickstarter

Skriv en kommentar
Historie / Kultur

2016 08 01 05 05 15 pm

Historien om den kinesiske skrivemaskine er værd at udbrede, mener Tom Mullaney, der er professor i kineisisk historie og teknologi på Stanford Universitet. Derfor har han startet en kampagne på Kickstarter for at samle penge ind til en udstilling om den mærkelige maskine, der skulle være i stand til at sprøjte tusinder af tegn ud. Modsat altså de 29 bogstaver i det danske alfabet.

Projektet går ud på, at Mullaney vil bringe sin udstilling fra Stanford og ud i verden. Og selvom du ikke vil støtte det med et par dollars, så gå over siden på Kickstarter for at se videoer med de mærkelige maskiner og læse om dens vilde historie.

Hvis du har lyst til at donere et par dollars, så er der i skrivende stund kun tre dage tilbage, før projektet lukker.

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.