Kinablog flytter hjem: Status efter 9 år som korrespondent

Skriv en kommentar
Medier

Så er Kinablog tilbage. Endda helt tilbage. I efteråret flyttede jeg til Danmark og her fra nytår stoppede jeg som korrespondent i Kina efter 9 år i Beijing og Hong Kong.

Det er jeg i øvrigt også så heldig at have fået lov at tale om på Kina Snak på Radio 24-7, hvor jeg blev interviewet af Lene Winther og gjorde status på årene i Kina. Det kan du lytte til sidst i programmet.

Og helt tilbage er jeg nu ikke. Jeg er stadig på barsel nogle måneder endnu, så indtil da vil der kun være sporadiske opdateringer herinde. Men jeg er så småt tilbage ved tastaturet henne på Facebook og Twitter. Stay tuned.

Skribent

Hurtige klik fra Kina af Kim Rathcke Jensen. Jeg er journalist og BA i kinesisk. Jeg bor i Beijing, hvor jeg arbejder som Politikens korrespondent i Kina og Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.