Om Kinablog

IMG 0388

Jeg har boet i Kina i sammenlagt 10 år. Og i ni år var jeg korrespondent for først Berlingske og derefter Politiken.

Jeg kom til Kina første gang i midten af 1990erne på en rygsækrejse. Fra 1999-2003 gik jeg på Danmarks Journalisthøjskole og var i praktik på Politiken.

Jeg tog en bachelor i kinesisk på Aarhus Universitet fra 2003-2007, hvor jeg også boede i Qingdao og i Nanjing, hvor jeg gik et år på universitet.

Jeg flyttede til Beijing i 2008 som korrespondent for Berlingske i Asien og Kina. I 2012 skiftede jeg til Politiken. De sidste to år boede jeg i Hong Kong, før jeg i 2017 rejste tilbage til Danmark, hvor jeg bor i dag.

Jeg har ofte talt om Kina på radio eller på tv som for eksempel på DR, TV-2 eller Radio 24-7. Du kan også finde mig andre steder på internettet end her på Kinablog, som jeg startede i 2006. Jeg skriver på engelsk på Twitter på @kinablog og på dansk på @kimrjensen og Facebook.com/kinablog.

Jeg startede Kinablog.dk tilbage i 2006. Og jeg opdaterede den frem til 2017, hvor jeg satte den på pause, da jeg flyttede til Danmark.

Du kan skrive til mig her.